10 Temmuz 2011 Pazar

Sonra Cadde .




Topuk yaylasından sonraki buluşma yerimiz Bağdat Caddesiydi . Saat 17.00 gibi Şaşkınbakkal civarında yoğunluk oluşmaya başladı . Topuk yaylasından dönen kafileyle beraber asıl oluşması beklenen yoğunluk oluştu . Bir kez daha büyüklüğümüzü göstermek , tepkimizi ortaya koymak , davamızı savunmak için Cadde ' de buluştuk , "Aziz Başkan oley'' , ''Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe'' tezahüratlarıyla büyük başkanımız Aziz Yıldırım ' a olan sevgimizi gösterdik . Çünkü Ogün Altıparmak ' ın da dediği gibi : Savaş başlamıştı .



Genciyle yaşlısıyla binlerce Fenerbahce taraftarı yürüyüşe eşlik etti .

















Bu sırada gelen başkanımız Aziz Yıldırım'ın tutuklu yargılanma kararı hepimizin keyfini kaçırdı ve bunun üzerinde köprüye doğru yürümeye başladık.


Köprüye gelindiğinde ise polisin Biber gazına başvurmasıyla yürüyüşümüz sona erdi . Aşağıda videoda polisin bu müdahelesinin görüntüleri yer almaktadir .





Bugün bir kez daha Fenerbahçe'nin bir spor kulübünden çok daha fazlası olduğunu herkese göstermiş olduk . Bu davada haklıyız ve hakkımızı sonuna kadar savunacağız ve KAZANACAĞIZ !!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder